Preklopna žličica

Preklopna plastična žličica namijenjena je kao dodatak ambalaži prehrambenih proizvoda koji se mogu konzumirati i van kućanstva, gotovim prehrambenim proizvodima koji ne zahtijevaju dodatnu pripremu. Također može služiti kao dozator za farmaceutske proizvode.

Dizajnirana kako bi se smanjila njena veličina, uklopila u svaku ambalažu i učinila Vaš proizvod praktičnim i spremnim za konzumiranje. Inovacija je predstavljena i nagrađivana na mnogim hrvatskim i svjetskim sajmovima i izložbama inovacija u Rijeci, Zagrebu, Londonu, Pittsburghu, Moskvi, Brusselsu i drugdje. Osim na izložbama, prihvaćena je i u praktičnoj primjeni. U Hrvatskoj se može naći na proizvodima većih tvrtki – proizvođača gotove hrane kao što su Dukat, Zvijezda, Vindija i drugi. Također postoji velik interes vodećih europskih proizvođača gotove hrane u nekoliko europskih država.

Uklapanje u ambalažu je specifično za svaki Vaš proizvod. Pored standardnih poklopaca sa prostorom za žlicu rješavamo sistem uklapanja prema dizajnu Vaše ambalaže u suradnji s Vašim dobavljačem ambalaže ili samostalno izrađujemo dijelove ili cijele ambalaže.

Dimenzije otklopljene žličice su 102×28mm, preklopljene 60×28, debljine 3mm.

Posjeduje atest Europske Unije za upotrebu u prehrani i Certifikat ministarstva zdravstva RH. Proizvod je jednokratan i nakon upotrebe se reciklira kao PP materijal.

Proizvodnja je u potpunosti automatizirana, bez doticaja čovjeka i proizvoda tokom proizvodnog procesa. Ukupan kapacitet proizvodi se na nekoliko proizvodnih linija, zatvorenih "čistih soba".

Ekskluzivnu prodaju za područje Europe i SAD-a vrši firma Metro-Ligor d.o.o. iz Zagreba. Cijene i pariteti na upit.

Nagrade i priznanja

Arhimed - Moskva

Srebrna medalja na sajmu inovacija Arhimed 2003, Moskva.
više...

Inpex - Pittsburgh

Brončana medalja na sajmu inovacija INPEX 2003, Pittsburgh, USA
više...

B.I.S. - London

Priznanje za sudjelovanje u British Invention Show, London 2002.
više...

Arka - Zagreb

Priznanje za sudjelovanje izložbi inovacija Arka 2003 u Zagrebu
više...

Eureka - Brussels

Srebrna medalja na sajmu inovacija Eureka 2002, Brussels.
više...

Najbolja tvrtka

Upis u "Zlatnu knjigu" hrvatskih poduzetnika poslovna.hr. Među 13% najuspješnijih hrvatskih tvrtki u 2010. godini.
više...
Joomla inotur picma